Camera Inspectie

Heb je te maken met een terugkerend probleem in je afvoer, zoals verstoppingen veroorzaakt door ingegroeide wortels? Bij Maigret Ruimen & Ontstoppen hebben we de perfecte oplossing: onze geavanceerde camera-inspectieservice. Met behulp van onze camerazoeker kunnen we in jouw afvoer kijken en de oorzaak van de problemen nauwkeurig identificeren.

Onze ervaren technici maken gebruik van onze speciale camerazoeker om de exacte locatie van de camera in de leidingen te bepalen. Hierdoor kunnen we snel en efficiënt een inschatting maken van waar het probleem zich bevindt en welke stappen nodig zijn om het op te lossen.

Of het nu gaat om ingegroeide wortels, verstopte afvoeren of andere moeilijk te identificeren problemen, onze camera-inspectiedienst biedt een grondige en betrouwbare oplossing. Neem vandaag nog contact op met Maigret Ruimen & Ontstoppen voor professioneel advies en effectieve oplossingen voor jouw afvoerproblemen.

Afvoer Ontstoppen

Afvoer verstopt? Bij Maigret Ruimen & Ontstoppen hebben we de expertise om verstoppingen aan te pakken in afvoerbuizen met diameters variërend van 32 tot 300 mm. Of het nu binnenshuis of buitenshuis is, we beschikken over verschillende geavanceerde technieken om uw probleem effectief op te lossen.

Geurdetectie

Last van geurhinder in huis? Met onze geurdetectiediensten achterhalen we snel de bron van de geurproblemen, of deze nu te maken heeft met sanitair, riolering of andere factoren. Met onze expertise en geavanceerde technologieën zorgen we ervoor dat uw woning snel weer fris en aangenaam ruikt.

Hogedruk Reiniging

Een slecht aflopende afloop? Door middel van regelbare hogedruk kunnen wij uw afvoer reinigen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x