Afvoer Ontstoppen

Afvoer verstopt? Bij Maigret Ruimen & Ontstoppen hebben we de expertise om verstoppingen aan te pakken in afvoerbuizen met diameters variërend van 32 tot 300 mm. Of het nu binnenshuis of buitenshuis is, we beschikken over verschillende geavanceerde technieken om uw probleem effectief op te lossen.

Een veelvoorkomende oorzaak van verstoppingen in afvoerbuizen is de geleidelijke ophoping van kalkaanslag, waardoor de buizen vernauwen en de waterstroom belemmerd wordt. Onze oplossing? We maken gebruik van een krachtige hogedrukpomp die een indrukwekkende druk kan leveren tot wel 200 BAR, met een stroming van 106 liter per minuut. Dit stelt ons in staat om verstoppingen over een lengte van maar liefst 80 meter effectief te verhelpen.

Met deze geavanceerde technologieën en onze ervaren vakmensen kunnen we snel en efficiënt de verstopping in uw afvoer verwijderen, zodat het water weer vrij kan stromen. Of het nu gaat om een kleine verstopping in uw keukenafvoer of een groter probleem in de riolering, bij Maigret Ruimen en Ontstoppen staan we klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op, en wij zorgen ervoor dat uw afvoerproblemen snel tot het verleden behoren!

Geurdetectie

Last van geurhinder in huis? Met onze geurdetectiediensten achterhalen we snel de bron van de geurproblemen, of deze nu te maken heeft met sanitair, riolering of andere factoren. Met onze expertise en geavanceerde technologieën zorgen we ervoor dat uw woning snel weer fris en aangenaam ruikt.

Camera Inspectie

Een terugkomend probleem? Ingegroeide wortels? Met onze camera kunnen wij in jouw afvoer kijken en de oorzaak zoeken.

Hogedruk Reiniging

Een slecht aflopende afloop? Door middel van regelbare hogedruk kunnen wij uw afvoer reinigen.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x